Pet Friendly


In deze prachtige streek kunt u heerlijk wandelen met uw hond(en) Echter zijn er wel regels voor het meenemen van uw hond. Indien u zich hieraan houd zijn uw honden van harte welkom.

De tuin is volledig omheind. De tuin dient niet als uitlaatplaats gebruikt te worden, als uw hond een hoopje doet in de tuin dan is dit geen probleem, maar gelieve dit netjes even op te ruimen.
Uw hond(en) dienen geen geluidsoverlast te veroorzaken voor omwonenden. Dit houdt in: alle honden blaffen weleens omdat ze waaks zijn en/of spelen dit is geen probleem, maar als de baasjes op pad gaan en de hond alleen achterblijft en de hele dag blijft blaffen is dit niet prettig.

Uw honden dienen het interieur en exterieur niet te veranderen (stuk maken, graven in de tuin, krabben aan de deuren, De zetels/banken beschadigen door de nagels van de honden. Gelieve erop te letten dat uw hond niet in de zetel gaat.

Uw honden mogen niet in de slaapkamers komen noch in de zetel. Het is voor de huurders en ook voor ons niet fijn als er schade is en wij hiervoor kosten moeten aanrekenen. Graag zouden wij dan ook willen dat de hond(en) in een bench blijven als u niet in het huisje bent.

Uw hond(en) dienen ontwormd en teken/vlo vrij te zijn. Dit is belangrijk en nodig voor de omgeving maar zeker voor uw hond(en). Een regelmatige anitvlooien-behandeling kan preventief werken. Bij al aanwezige jeuk kan wassen of sprayen met een antivlooienmiddel verlichting geven Enten tegen honsdolheid is verplicht.

Neem altijd het hondenpaspoort mee. Ook altijd handig is als u uw telefoonnummer (gsm) vermeld op een penning die de hond draagt aan zijn riem, voor het geval de hond verdwaald of op avontuur gaat.

Wij proberen onze vakantiewoning in een nette staat te houden en zonder hulp van de huurders gaat dat niet lukken. Wij rekenen op uw medewerking en danken u alvast voor het begrip.